Húsvét 3. vasárnapja2021. április 18.

  1. A szentmiséket újra a kedves testvérek részvételével tudjuk megtartani. A MISEREND a korábban megszokottak szerint alakul.

  2. Április 21-én szerdán lesz a Kruspér utcai Kápolna szentségimádási napja. Déli 12 órától lesz kihelyezve az Oltáriszentség imádásra, az esti ½ 6-os szentmiséig.
    5 órakor szentóra lesz. A kápolna sekrestyéjében fel lehet iratkozni óránkénti váltásban. Ügyeljünk arra, hogy sose maradjon őrizetlenül az Oltáriszentség!

  3. Pénteken Szent Adalbert püspök vértanúnak, az egyházmegye védőszentjének lesz az ünnepe. Szombaton Szent György vértanúnak lesz az ünnepe.

  4. A vasárnap előesti Szentmiséket továbbra is közvetítünk szombaton 18:30-tól élőben a Twitch-en, valamint felvételről a YouTube-on.

  5. Jövő vasárnap hivatások vasárnapja lesz.

  6. Lassan közeledik az adóbevallások ideje. Kétszer 1 % felajánlásáról rendelkezhetünk. Az egyik 1 %-ot a Katolikus Egyház javára ajánljuk fel. Technikai szám: 0011. A másik 1 %-kal egyházközségünket vagy a Karitászt támogathatjuk. Akik egyházközségünket támogatják, azok a Szent Tádé Alapítvány az Ifjúságért adószámát, akik a Karitásznak ajánlják fel ezt az összeget, azok a Karitászt támogató Alapítvány adószámát írják be. Felajánló lapok az utolsó padról elvihetők.

Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011

Szent Tádé Alapítvány az Ifjúságért
adószáma: 1805 5971-1-43

Karitászt Támogató Alapítvány
adószáma: 1966 6275-1-43